27 вересня 2024
1300

Проект

П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань правової політики

 

п'ятниця, 27 вересня 2024 року

в режимі відеоконференції

час: 13:00

 

1.  Проект Закону про Державний бюджет України на 2025 рік, реєстр. № 12000 (Кабінет Міністрів України).

 

2.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо особливостей залучення засуджених до праці та ведення господарської діяльності в пенітенціарній системі), реєстр. № 10157 (доручення Верховної Ради України від 23 травня 2024 року).

 

3.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо удосконалення порядку формування списку присяжних, реєстр. № 2709-1 (народний депутат України Власенко С.В.).

 

4.  Проект Закону про суд присяжних, реєстр. № 3843 (народний депутат України Фролов П.В. та інші народні депутати України).

 

5.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" у зв’язку із прийняттям Закону України "Про суд присяжних", реєстр. № 3844 (народний депутат України Фролов П.В. та інші народні депутати України).

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо законодавчого врегулювання трудових відносин присяжних суду, реєстр. № 3924 (народний депутат України Мельник П.В. та інші народні депутати України).

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо удосконалення порядку залучення громадян України до участі у здійсненні правосуддя та формування списку присяжних, реєстр. № 4191 (Кабінет Міністрів України).

 

6.  Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення участі громадян України у здійсненні правосуддя, реєстр. № 4192 (Кабінет Міністрів України).

 

7. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про безоплатну правничу допомогу" щодо розширення переліку осіб, які мають право на безоплатну вторинну правничу допомогу, реєстр. № 11456 (Кабінет Міністрів України).

 

8.  Проект Закону про внесення змін до статей 799 та 828 Цивільного кодексу України щодо удосконалення законодавчого регулювання найму і позички транспортних засобів, реєстр. № 11302 (народний депутат України Красов О.І. та інші народні депутати України).

 

9.  Різне.



Повернутись до календаря подій