Матеріали засідання Комітету з питань правової політики, проведеного 17 листопада 2023 року (протокол № 146)

Опубліковано 17 листопада 2023, о 15:07
 П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань правової політики

 

п'ятниця, 17 листопада 2023 року

в режимі відеоконференції

час: 12:00

 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та деяких законодавчих актів України щодо удосконалення процедур суддівської кар’єри, реєстр. № 10140 (Маслов Д.В. та інші) –  Висновок.

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та деяких законодавчих актів України щодо удосконалення процедур суддівської кар’єри, реєстр. № 10140-1 (Калаур І.Р.) Висновок.

Відповідальні: Павліш П.В., Новіков М.М. (Кравченко О.В.)

 

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення дотримання прав і свобод засуджених громадян України, переданих в Україну для відбування покарання, а також щодо яких компетентним органом іноземної держави було прийнято рішення про їх видачу в Україну (екстрадицію) для притягнення до відповідальності або виконання вироку, реєстр. № 9451 (доручення Верховної Ради України 9 листопада 2023 року) Висновок.

Відповідальні: Божик В.І., Фріс І.П. (Палагнюк А.А.)

 

3. Проект Закону про внесення зміни до статті 141 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо соціального страхування, реєстр. № 9634 (Кабінет Міністрів України) Висновок.

Відповідальні: Павліш П.В., Новіков М.М. (Іоффе С.Б.)

 

4. Проект Закону про внесення змін до Цивільного кодексу України щодо врегулювання окремих питань у зв’язку з припиненням Фонду соціального страхування України, реєстр. № 9660 (Кабінет Міністрів України) Висновок.

Відповідальний: Калаур І.Р. (Придибайло А.Г.)

 

5.  Щодо проведення слухань у Комітеті на тему: «Механізм забезпечення ефективності примусового виконання судових рішень» (5 грудня 2023 року) - Рішення.

Відповідальний: Божик В.І. (Палагнюк А.А.) 

 

6.  Різне.

Рішення про доповнення персонального складу робочої групи з підготовки законопроекту про зміни системи місцевих судів на території України у зв’язку з утворенням (ліквідацією) районів.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку