Рішення Комітету до Протоколу № 52 згідно порядку денного засідання Комітету з питань правової політики та правосуддя від 2 листопада 2016 року

Опубліковано 02 листопада 2016, о 17:34

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ

І. Питання, з опрацювання яких Комітет є  головним

 

1.  Проект Закону про Вищу раду правосуддя, реєстр. № 5180 (Президент України)

Доповідає: Князевич Р.П. (Колісник І.В.)

 

2.  Проект Закону про Вищу раду правосуддя, реєстр. № 5180-1 (Мураєв Є.В.)

Доповідає: Князевич Р.П. (Колісник І.В.)

 

3.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо питань судового контролю та підтримки міжнародного комерційного арбітражу, реєстр. № 4351 (Князевич Р.П. та інші)

Доповідає: Алексєєв І.С. (Кошман А.В.)

 

4.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення стягнення в дохід держави необґрунтованих активів, реєстр. № 5142 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Алексєєв І.С. (Кравченко О.В.)

 

5.  Проект Закону про внесення змін до Цивільного процесуального кодексу України (щодо розгляду справ за участю присяжних), реєстр. № 5271 (Сироїд О.І., Алєксєєв С.О.)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Кравченко О.В.)

 

6.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про виконавче провадження" (щодо заборони звернення стягнення на деякі об'єкти нерухомого майна фізичної особи), реєстр. № 5059 (Тимошенко Ю.В.)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Шевченко К.С.)

 

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є  головним

 

 

7.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення права на пенсію по інвалідності для працюючих інвалідів ІІІ групи, реєстр. № 4155 (Писаренко В.В.)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Корнієнко-Зєнкова Н.М.)

 

8.  Проект Закону про особливості імплементації окремих положень законодавства Європейського Союзу щодо обігу лікарських засобів, реєстр. № 4465 (Сисоєнко І.В. та інші)

Доповідає: Алєксєєв С.О. (Кирилюк Т.М.)

 

9.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" щодо внесення змін до тексту Присяги, реєстр. № 4514 (Бублик Ю.В.)

Доповідає: Новак Н.В. (Шевченко К.С.)

 

10. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про комітети Верховної Ради України" (щодо деяких питань порядку скликання та проведення засідань комітетів), реєстр. № 4633 (Кірш О.В.)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Кирилюк Т.М.)

 

11. Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо окремих питань оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів досудового розслідування, прокурора під час досудового розслідування…, реєстр. № 4760 (Попов І.В.)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Придибайло А.Г.)

 

12. Проект Закону про спеціальну (вільну) економічну зону "Одеса - європейське вікно України", реєстр. № 4873 (Рабінович В.З.)

Доповідає: Яніцький В.П. (Кирилюк Т.М.)

 

13. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання та жилих будинків та жилих приміщень, реєстр. № 4919 (Білецький А.Є та інші)

Доповідає: Македон Ю.М. (Ткаченко О.Л.)

 

14. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації системи державного управління у сфері сільського господарства, реєстр. № 4922 (Бакуменко О.Б. та інші)

Доповідає: Ємець Л.О. (Іоффе С.Б.)

 

15. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації системи державного управління у сфері сільського господарства, реєстр. № 4922-1 (Дзюблик П.В.)

Доповідає: Німченко В.І. (Придибайло А.Г.)

 

16. Проект Закону про внесення змін до статті 9 Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (щодо дійсності первинних документів бухгалтерського та податкового обліку), реєстр. № 4954 (Ванат П.М. та інші)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Кирилюк Т.М.)

 

17. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні" (щодо реабілітації дітей жертв політичних репресій), реєстр. № 4979 (Мусій О.С. та інші)

Доповідає: Алексєєв І.С. (Котвицька О.О.)

 

18. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за провокацію злочину, реєстр. № 4999 (Бублик Ю.В.)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Котвицька О.О.)

 

19. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо державної реєстрації друкованих засобів масової інформації), реєстр. № 5024 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Кошман А.В.)

 

20. Проект Закону про внесення змін до статті 28 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" щодо спрощення порядку припинення органів державної влади, реєстр. № 5053 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Писаренко В.В. (Тимченко Л.М.)

 

21. Проект Закону про внесення змін до статті 28 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" щодо спрощення порядку припинення юридичних осіб, реєстр. № 5053-1 (Кужель О.В.)

Доповідає: Писаренко В.В. (Тимченко Л.М.)

 

22. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист, реєстр. № 5054 (Власенко С.В.)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Придибайло А.Г.)

 

23. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих видів облігацій, реєстр. № 5068 (Різаненко П.О. та інші)

Доповідає: Писаренко В.В. (Іоффе С.Б.)

 

24. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" (щодо скасування фінансування парламентських політичних партій на 2016 рік та перенаправлення цих коштів на потреби освіти), реєстр. № 5087 (Вілкул О.Ю. та інші)

Доповідає: Новак Н.В. (Кирилюк Т.М.)

 

25. Проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо забезпечення дотримання житлових прав дитини), реєстр. № 5101 (Тимошенко Ю.В.)

Доповідає: Лозовой А.С. (Горлова О.В.)

 

 

Різне















 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку