3 березня 2020 року о 14:30 відбулося засідання Комітету з питань правової політики за адресою: вул. Садова 3а, кімн. 536

03 березня 2020, 15:55

Проект

 

П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й

 

засідання Комітету Верховної Ради України з питань

правової політики

 

вівторок, 3 березня 2020 року

вул. Садова, 3а, кімн. 536

час: 14:30

 

Кадрові питання

 

1.   Про призначення судді Конституційного Суду України

Відповідальний: Совгиря О.В. (Іоффе С.Б.)

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 

Попередній розгляд

2.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо удосконалення порядку формування списку присяжних, реєстр. № 2709 (Кабінет Міністрів України)

Відповідальний: Павліш П.В. (Корнієнко-Зєнкова Н.М.)

 

3.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо удосконалення порядку формування списку присяжних, реєстр. № 2709-1 (Власенко С.В.)

Відповідальний: Павліш П.В. (Корнієнко-Зєнкова Н.М.)

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним

 

4.   Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо посилення захисту конституційного права на вчасну оплату праці), реєстр. № 2650 (Волинець М.Я. та інші)

Відповідальний: Совгиря О.В. (Горлова О.В.)

 

5.   Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо фінансових послуг у галузі поштового зв'язку, реєстр. № 2788 (Клочко А.А. та інші)

Відповідальний: Совгиря О.В. (Сидоренко С.М.)

 

6.   Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо залучення операторів поштового зв'язку до надання фінансових послуг, реєстр. № 2788-1 (Марусяк О.Р.)

Відповідальний: Совгиря О.В. (Сидоренко С.М.)

 

7.   Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про пенсійне забезпечення" щодо приведення його норм у відповідність до рішення Конституційного Суду України від 23 січня 2020 року № 1-р/2020…, реєстр. № 2810 (Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.)

Відповідальний: Совгиря О.В. (Горлова О.В.)

 

8.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судовий збір" (щодо сплати судового збору при захисті прав малолітніх та неповнолітніх осіб), реєстр. № 3013 (Аллахвердієва І.В.)

Відповідальний: Совгиря О.В. (Корнієнко-Зєнкова Н.М.)

 

Різне