5 лютого 2020 року о 15:00 відбулося засідання Комітету з питань правової політики за адресою: вул. Садова 3а, кімн. 536

05 лютого 2020, 20:04

  Проект

 

П О Р Я Д О К  Д Е Н Н И Й

 

засідання Комітету Верховної Ради України з питань

правової політики

 

середа, 5 лютого 2020 року

вул. Садова, 3а, кімн. 536

час: 15:00

 

I. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 

Зміни до Основного Закону України

1.   Проект Закону про внесення змін до Конституції України (щодо скасування адвокатської монополії), реєстр. № 1013 (Президент України) (визначений невідкладним)

Відповідальний: Совгиря О.В. (Іоффе С.Б.)

 

2.   Проект Закону про внесення зміни до статті 85 Конституції України (щодо консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів Верховної Ради України), реєстр № 1028 (Президент України) (визначений невідкладним)

Відповідальний: Совгиря О.В. (Іоффе С.Б.)

 

Попередній розгляд

3.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" (щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності судді, який виніс рішення з порушенням меж застосування обмежень прав), реєстр. № 2469 (Власенко С.В.)

Відповідальний: Новіков М.М. ( Корнієнко-Зєнкова Н.М. )

 

4.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" у зв'язку з прийняттям Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень", реєстр. № 2484 (Кабінет Міністрів України)

Відповідальний: Новіков М.М. (Іоффе С.Б.)

 

5.   Проект Закону про внесення зміни до пункту 24 розділу ХІI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про судоустрій і статус суддів", реєстр. № 2670 (Кабінет Міністрів України)

Відповідальний: Новіков М.М. (Галайденко Т.В.)

 

6.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" у зв'язку із запровадженням обліку трудової діяльності працівника в електронній формі, реєстр. № 2687 (Кабінет Міністрів України)

Відповідальний: Павліш П.В. ( Придибайло А.Г. )

 

7.   Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення доступу до безоплатної правової допомоги дітей та осіб з інвалідністю та підвищення якості її надання, реєстр. № 2704 (Кабінет Міністрів України)

Відповідальний:Ватрас В.А. (Галайденко Т.В.)

 

Перше читання

8.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про безоплатну правову допомогу" щодо забезпечення права осіб, які незаконно позбавлені особистої свободи, на безоплатну вторинну правову допомогу, реєстр. № 2056 (Забродський М.В. та інші)

Відповідальний: Ватрас В.А. (Галайденко Т.В.)

 

9.   Проект Закону про внесення зміни до статті 130 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", реєстр. № 2309 (Кабінет Міністрів України)

Відповідальний: Новіков М.М. (Іоффе С.Б.)

 

10.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про громадські об'єднання", реєстр. № 2442 (Шахов С.В.)

Відповідальний: Фріс І.П. (Палагнюк А.А.)

 

 

Різне