13 листопада 2019 року о 16:00 відбулося засідання Комітету з питань правової політики за адресою: вул. Садова 3а, кімн. 536

12 листопада 2019, 15:07

Проект

П О Р Я Д О К Д Е Н Н И Й

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань правової політики

 

13 листопада 2019 року (середа)

вул. Садова, 3а, кімн. 536

час:16:00

 

I. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним


Попереднє схвалення

1. Проект Закону про внесення змін до Конституції України (щодо скасування адвокатської монополії), реєстр. № 1013 (Президент України) (визначений невідкладним)

Відповідальний: Совгиря О.В.

 

2. Проект Закону про внесення зміни до статті 85 Конституції України (щодо консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів Верховної Ради України), реєстр № 1028 (Президент України) (визначений невідкладним)

Відповідальний: Совгиря О.В.

Попередній розгляд

3. Проект Закону про правонаступництво України щодо Української Народної Республіки, реєстр. № 2068 (Савчук О.В.)

Відповідальний: Совгиря О.В.

 

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 130 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", реєстр. № 2309 (Кабінет Міністрів України)

Відповідальний: Новіков М.М.

 

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання і протидії політичній корупції, реєстр. № 2336 (Рахманін С.І. та інші)

Відповідальний: Фріс І.П.

 

6. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" у зв'язку з прийняттям Закону України "Про розвідку", реєстр. № 2415 (Президент України) (визначений невідкладним)

Відповідальний: Новіков М.М.

  Перше читання

7. Проект Постанови про забезпечення виконання рішень Конституційного Суду України у сфері соціального захисту населення, реєстр. № 2124 (Королевська Н.Ю. та інші)

Відповідальний: Совгиря О.В.

 

8. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення можливостей самопредставництва органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, інших юридичних осіб незалежно від порядку їх створення в суді, реєстр. № 2261 (Костін А.Є. та інші)

Відповідальний: Новіков М.М.

 

9. Проект Закону про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України щодо удосконалення перегляду судових рішень в апеляційному та касаційному порядку, реєстр. № 2314 (Президент України) (визначений невідкладним)

Відповідальний: Новіков М.М.

II. Організаційні питання

10. Про внесення змін до персонального складу підкомітетів Комітету з питань правової політики

Відповідальний: Венедіктова І.В.

III. Кадрові питання

11. Про секретаріат Комітету з питань правової політики

Відповідальний: Венедіктова І.В.

 

Різне