18 квітня 2018 року о 14:15 відбулося засідання Комітету з питань правової політики та правосуддя за адресою: вул. Садова 3-а, кімн.536

18 квітня 2018, 16:11

  П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й

 

засідання Комітету Верховної Ради України з питань

правової політики та правосуддя


         І. Питання, з опрацювання яких Комітет є  головним

 

1. Про звільнення членів Центральної виборчої комісії

Доповідає: Князевич Р.П. (Кирилюк Т.М.)

 

2. Про призначення членів Центральної виборчої комісії

Доповідає: Князевич Р.П. (Кирилюк Т.М.)

 

          ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є  головним

 

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Національну поліцію" (щодо приведення у відповідність до міжнародних стандартів у сфері захисту прав людини), реєстр. № 7023 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Міщенко С.Г. (Іоффе С.Б.)

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення належного доступу Національного агентства з питань запобігання корупції до інформації, необхідної для реалізації його повноважень, реєстр. № 7276 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Денисенко В.І. (Лис Г.І.)

 

5. Проект Закону про внесення змін до статті 341 Кримінального кодексу України (щодо посилення відповідальності за захоплення та знищення будівель та споруд, що забезпечують діяльність об'єднань громадян…, реєстр. № 7412 (Каплін С.М.)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Придибайло А.Г.)

 

6. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння…, реєстр. № 7432 (Ємець Л.О., Береза Б.Ю.)

Доповідає: Кіссе А.І. (Придибайло А.Г.)

 

7. Проект Закону про врегулювання питань в окремих галузях охорони здоров'я, реєстр. № 7480 (Яценко А.В.)

Доповідає: Голубов Д.І. (Горлова О.В.)

 

8. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення" щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні, реєстр. № 7529 (Дроздик О.В.)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Горлова О.В.)

 

9. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення" щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні, реєстр. № 7529-1 (Кіраль С.І. та інші)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Горлова О.В.)

 

10. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження присвоєння територіальним громадам почесного звання, реєстр. № 8074 (Розенблат Б.С. та інші)

Доповідає: Денисенко В.І. (Шевченко К.С.)

 

11. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо захисту вільного волевиявлення виборців та посилення відповідальності за порушення виборчого законодавства), реєстр. № 8097 (Міщенко С.Г.)

Доповідає: Денисенко В.І. (Шевченко К.С.)

 

12. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо надання пільг по сплаті податку на землю для юридичних осіб - санітарно-курортних та оздоровчих закладів, що знаходяться у власності профспілкових організацій всіх форм власності), реєстр. № 8165 (Соболєв С.В.)

Доповідає: Кіссе А.І. (Горькавий С.С.)

 

 Різне