28 лютого 2018 року о 12:00 відбулося засідання Комітету з питань правової політики та правосуддя за адресою: вул. Грушевського 5, конференц-зала

28 лютого 2018, 14:34

 П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й

І. Питання, з опрацювання яких Комітет є  головним


 1. Проект Закону про Вищий антикорупційний суд, реєстр. № 7440 (Президент України); проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо антикорупційного суду, реєстр. № 7440-1 (Писаренко В.В.); проект Закону про Вищий антикорупційний суд, реєстр. № 7440-2 (Каплін С.М.); проект Закону про Вищий антикорупційний суд, реєстр. № 7440-3 (Сотник О.С. та інші); проект Закону про Вищий антикорупційний суд, реєстр. № 7440-4 (Луценко І.В.)

Доповідає: Князевич Р.П. (Кошман А.В.)


 2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" у зв'язку з прийняттям Закону України "Про Вищий антикорупційний суд", реєстр. № 7441 (Президент України); проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" у зв'язку з прийняттям Закону України "Про Вищий антикорупційний суд", реєстр. № 7441-1 (Сотник О.С. та інші)

Доповідає: Князевич Р.П. (Кошман А.В)


          ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є  головним

 3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення відповідальності за вчинені правопорушення у сфері інформаційної безпеки та боротьби з кіберзлочинністю, реєстр. № 2133а-1 (Мосійчук І.В.)

Доповідає: Міщенко С.Г. (Придибайло А.Г.)


 4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вимог фінансового контролю з метою запобігання корупції, реєстр. № 3787 (Парубій А.В. та інші)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Лис Г.І.)


 5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Регламент Верховної Ради України" (щодо коаліції депутатських фракцій), реєстр. № 4331-1 (Ляшко О.В. та інші)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Лис Г.І.)


 6. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про рекламу" (щодо удосконалення регулювання реклами послуг народної медицини (цілительства), послуг, пов'язаних із залученням коштів населення, об'єктів будівництва, цінних паперів та фондового ринку на радіо), реєстр. № 4924-д (Сюмар В.П. та інші)

Доповідає: Яніцький В.П. (Шевченко К.С.)


 7. Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо підслідності кримінальних правопорушень органу досудового розслідування, поза юрисдикцією якого знаходиться місце їх вчинення, реєстр. № 5443 (Паламарчук М.П., Король В.М.)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Придибайло А.Г.)


 8. Проект Закону про внесення змін до статті 343 Кримінального кодексу України (щодо захисту прав державних реєстраторів та заборони протиправного втручання у діяльність державних реєстраторів), реєстр. № 5478 (Купрієнко О.В.)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Придибайло А.Г.)


 9. Проект Закону про лікарняні каси, реєстр. № 5664 (Яценко А.В., Бондар В.В.)

Доповідає: Іллєнко А.Ю. (Галайденко Т.В.)


 10. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" (щодо визначення посадової особи юридичної особи публічного права), реєстр. № 5672 (Матейченко К.В. та інші)

Доповідає: Новак Н.В. (Кирилюк Т.М.)


 11. Проект Закону про внесення зміни до статті 336 Кримінального процесуального кодексу України (щодо проведення процесуальних дій у режимі відеоконференції під час судового провадження у разі неможливості виконання ухвали про здійснення приводу), реєстр. № 6110 (Немировський А.В. та інші)

Доповідає: Ківалов С.В. (Сидоренко С.М.)


 12. Проект Закону про внесення змін до статті 111 Кримінального кодексу України, реєстр. № 6195 (Фріз І.В. та інші)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Сидоренко С.М.)


 13. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства осіб, які претендують на зайняття посад з відповідальним або особливо відповідальним становищем, а також з підвищеним корупційним ризиком, реєстр. № 6196 (Чумак В.В.)

Доповідає: Голубов Д.І. (Іоффе С.Б.)


 14. Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо оформлення прав на землю під об'єктами енергетики, реєстр. № 6255 (Підлісецький Л.Т. та інші)

Доповідає: Юзькова Т.Л. (Лис Г.І.)


 15. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо врегулювання порядку надання в оренду земель, які перебувають у постійному користуванні), реєстр. № 6262 (Вадатурський А.О. та інші)

Доповідає: Шпенов Д.Ю. (Стешенко О.О.)


 16. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо врегулювання порядку надання в оренду земель, які перебувають у постійному користуванні), реєстр. № 6263 (Вадатурський А.О. та інші)

Доповідає: Шпенов Д.Ю. (Стешенко О.О.)


 17. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок природного газу" (щодо відокремлення діяльності суб'єктів природних монополій від діяльності на суміжних ринках), реєстр. № 6265 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Помазанов А.В. (Іоффе С.Б.)


 18. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав вкладників, відновлення довіри до банківської системи України, підвищення ефективності виведення банків з ринку а також адаптації до міжнародних стандартів та актів законодавства ЄС, реєстр. № 6273-1 (Вілкул О.Ю. та інші)

Доповідає: Новак Н.В. (Кирилюк Т.М.)


 19. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо уточнення визначення істотної шкоди та тяжких наслідків при вчинені злочинів проти довкілля та злочинів у сфері службової та професійної діяльності, реєстр. № 6318-1 (Луценко І.В.)

Доповідає: Юзькова Т.Л. (Котвицька О.О.)


 20. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою", реєстр. № 6355 (Рибак І.П. та інші)

Доповідає: Іллєнко А.Ю. (Кирилюк Т.М.)


 21. Проект Закону про державну підтримку сільськогосподарського страхування, реєстр. № 6355-1 (Негой Ф.Ф.)

Доповідає: Іллєнко А.Ю. (Кирилюк Т.М.)


 22. Проект Закону про систему обов'язкового державного страхування вкладів фізичних осіб, реєстр. № 6374 (Мураєв Є.В.)

Доповідає: Іллєнко А.Ю. (Кирилюк Т.М.)


 23. Проект Закону про кредитні спілки, реєстр. № 6405 (Рибалка С.В. та інші)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Іоффе С.Б.)


 24. Проект Закону про внесення зміни до Розділу Х "Перехідні положення" Земельного кодексу України щодо вжиття невідкладних заходів із прискорення паювання земель державної власності, реєстр. № 6433 (Рабінович В.З.)

Доповідає: Алексєєв І.С. (Галайденко Т.В.)


 25. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування іпотечної заставної, реєстр. № 6484 (Бублик Ю.В.)

Доповідає: Македон Ю.М. (Стешенко О.О.)


 26. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування прибутку контрольованих іноземних компаній), реєстр. № 6502 (Мураєв Є.В.)

Доповідає: Кіссе А.І. (Ткаченко О.Л.)


 27. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо міжнародного автоматичного обміну інформацією з податкових питань), реєстр. № 6503 (Мураєв Є.В.)

Доповідає: Кіссе А.І. (Ткаченко О.Л.)


28. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо порядку надходження та використання гуманітарної допомоги у вигляді національної валюти), реєстр. № 6523 (Тарута С.О., Кірш О.В.)

Доповідає: Супруненко О.І. (Горлова О.В.)

 

29. Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України (щодо збільшення норм безоплатної приватизації земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства), реєстр. № 6524 (Яценко А.В.)

Доповідає: Юзькова Т.Л. (Сидоренко С.М.)

 

30. Проект Закону про визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Української РСР у сфері земельних відносин, реєстр. № 6535 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Македон Ю.М. (Шевченко К.С.)

 

31. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння збереженню водних об'єктів і моря, реєстр. № 6559 (Шевченко О.Л. та інші)

Доповідає: Яніцький В.П. (Придибайло А.Г.)

 

32. Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо вдосконалення порядку кримінального провадження або його окремих матеріалів, втрачених на стадії досудового розслідування та судового розгляду), реєстр. № 6580 (Мисик В.Ю.)

Доповідає: Помазанов А.В. (Кошман А.В.)

 

33. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо недопущення порушень прав та свобод, гарантованих Конвенцією про захист прав людини та основоположних свобод), реєстр. № 6581 (Мисик В.Ю.)

Доповідає: Помазанов А.В. (Придибайло А.Г.)

 

34. Проект Закону про внесення зміни до Розділу Х "Перехідні положення" Земельного кодексу України щодо першочергового права громадян України - спадкоємців осіб, які мали у постійному користуванні земельні ділянки, на оренду такої землі, реєстр. № 6594 (Купрій В.М.)

Доповідає: Супруненко О.І. (Котвицька О.О.)

 

35. Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України щодо відновлення прав і законних інтересів фермерських господарств та громадян України - членів фермерських господарств, реєстр. № 6594-1 (Івченко В.Є.)

Доповідає: Супруненко О.І. (Котвицька О.О.)

 

36. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення права на пенсію у випадках не перерахування роботодавцями страхових внесків, реєстр. № 6599 (Одарченко Ю.В.)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Горлова О.В.)

 

37. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо фінансових послуг у галузі поштового зв'язку, реєстр. № 6601 (Курило В.С. та інші)

Доповідає: Голуб В.В. (Галайденко Т.В.)

 

38. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо впровадження Єдиного реєстру осіб засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканності малолітньої чи малолітнього та посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та недоторканності малолітньої чи малолітнього), реєстр. № 6607 (Недава О.А. та інші)

Доповідає: Ківалов С.В. (Горлова О.В.)

 

39. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Національну поліцію" щодо окремих повноважень поліції, реєстр. № 6626 (Котвіцький І.О. та інші)

Доповідає: Мельниченко В.В. (Котвицька О.О.)

 

40. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ідентифікації особи для оформлення, видачі, обміну, визнання недійсними та знищення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, реєстр. № 6630 (Бурбак М.Ю. та інші)

Доповідає: Німченко В.І. (Галайденко Т.В.)

 

41. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ідентифікації особи для оформлення, видачі, обміну, визнання недійсними та знищення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, а також звільнення від сплати адміністративного збору за оформлення таких документів осіб, постраждалих в наслідок окупації або збройного конфлікту,   реєстр. № 6630-1 (Веселова Н.В.)

Доповідає: Німченко В.І. (Галайденко Т.В.)

 

42. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" (щодо оформлення документів релігійних організацій), реєстр. № 6642 (Унгурян П.Я. та інші)

Доповідає: Писаренко В.В. (Галайденко Т.В.)

 

43. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії насильству в сім'ї, реєстр. № 6652 (Бублик Ю.В.)

Доповідає: Романюк Р.С. (Горлова О.В.)

 

44. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства осіб, яким надано допуск до державної таємниці, а також осіб, які претендують на зайняття або обіймають посади в органах державної влади чи органах місцевого самоврядування, реєстр. № 6658 (Сотник О.С. та інші)

Доповідає: Німченко В.І. (Лис Г.І.)

 

45. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту осіб, які конфіденційно співробітничають з розвідувальними органами України, реєстр. № 6669 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Алексєєв І.С. (Кошман А.В.)

 

46. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання проведення деяких фітосанітарних процедур, реєстр. № 6673 (Кулініч О.І. та інші)

Доповідає: Супруненко О.І. (Ткаченко О.Л.)

 

47. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо права на отримання пенсій окремим категоріям громадян, реєстр. № 6692 (Денісова Л.Л. та інші)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Ткаченко О.Л.)

 

48. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо справедливого забезпечення прав та законних інтересів ветеранів війни та вдосконалення порядку фінансування об'єднань ветеранів війни), реєстр. № 6703 (Білецький А.Є., Петренко О.М.)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Ткаченко О.Л.)

 

49. Проект Закону про внесення змін до пункту 26 Розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України (щодо забезпечення механізму виплати щорічної грошової допомоги ветеранам війни, членам сімей загиблих та особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною у належному розмірі), реєстр. № 6704 (Білецький А.Є., Петренко О.М.)

Доповідає: Мельниченко В.В. (Ткаченко О.Л.)

 

50. Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо уточнення переліку злочинів, за яких може проводитися спеціальне досудове розслідування), реєстр. № 6706 (Сугоняко О.Л.)

Доповідає: Македон Ю.М. (Іоффе С.Б.)

 

51. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно невиконання вимог законодавства щодо організації та забезпечення захисту інформації, реєстр. № 6711 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Денисенко В.І. (Котвицька О.О.)

 

52. Проект Закону про відновлення довіри споживачів кредитних послуг - фізичних осіб до банківської системи України, реєстр. № 6721 (Головко М.Й.)

Доповідає: Новак Н.В. (Галайденко Т.В.)

 

53. Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України (щодо збільшення публічності земельних торгів), реєстр. № 6726 (Микитась М.В.)

Доповідає: Юзькова Т.Л. (Стешенко О.О.)

 

54. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку із проведенням економічного експерименту щодо державної підтримки суднобудівної промисловості, реєстр. № 6733 (Вадатурський А.О. та інші)

Доповідає: Супруненко О.І. (Кирилюк Т.М.)

 

55. Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України у зв'язку із проведенням економічного експерименту щодо державної підтримки суднобудівної промисловості, реєстр. № 6734 (Вадатурський А.О. та інші)

Доповідає: Супруненко О.І. (Кирилюк Т.М.)

 

56. Проект Закону про внесення змін до Розділу ІV "Прикінцеві положення" Закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад" (щодо встановлення кінцевих термінів), реєстр. № 6739 (Москаленко Я.М.)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Кошман А.В.)

 

57. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" (щодо вдосконалення заходів запобігання конфлікту інтересів), реєстр. № 6740 (Мураєв Є.В.)

Доповідає: Денисенко В.І. (Лис Г.І.)

 

58. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" (щодо недопущення зловживання правом на зміну умов договору про закупівлю), реєстр. № 6744 (Мураєв Є.В.)

Доповідає: Голуб В.В. (Котвицька О.О.)

 

59. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо створення умов для детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг, реєстр. № 6757 (Демчак Р.Є. та інші)

Доповідає: Мельниченко В.В. (Ткаченко О.Л.)

 

60. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо питань відшкодування покупцям частини штрафних санкцій за порушення порядку проведення розрахункових операцій, реєстр. № 6759 (Демчак Р.Є. та інші)

Доповідає: Мельниченко В.В. (Ткаченко О.Л.)

 

61. Проект Закону про статус та розвиток гірських населених пунктів в Україні, реєстр. № 7038 (Лопушанський А.Я.)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Шевченко К.С.)

 

62. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо інвентаризації та обліку державного майна, яке розташоване на тимчасово окупованій території, на території, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та на лінії зіткнення, реєстр. № 7053 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Македон Ю.М. (Лис Г.І.)

 

63. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо інвентаризації та обліку майна, яке розташоване на тимчасово окупованій території, на території, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та на лінії зіткнення, реєстр. № 7053-1 (Веселова Н.В.)

Доповідає: Македон Ю.М. (Лис Г.І.)

 

64. Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо стимулювання створення і розвитку сімейних фермерських господарств та припинення корупційних зловживань у сфері розпорядження землями державної та комунальної власності, реєстр. № 7060 (Івченко В.Є. та інші)

Доповідає: Німченко В.І. (Галайденко Т.В.)

 

65. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення за спожиті енергоносії, реєстр. № 7083 (Андрієвський Д.Й. та інші)

Доповідає: Супруненко О.І. (Горлова О.В.)

 

66. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері містобудування, реєстр. № 7085 (Андрієвський Д.Й. та інші)

Доповідає: Супруненко О.І. (Горлова О.В.)

 

67. Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо приведення порядку застосування запобіжних заходів у відповідність з практикою Європейського суду з прав людини, реєстр. № 7089 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Ємець Л.О. (Котвицька О.О.)

 

68. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо термінологічного вдосконалення Законодавства України про кримінальну відповідальність), реєстр. № 7119 (Антонищак А.Ф.)

Доповідає: Македон Ю.М. (Придибайло А.Г.)

 

69. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо осучаснення пенсій з 1 жовтня 2017 року, реєстр. № 7122 (Папієв М.М.)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Ткаченко О.Л.)

 

70. Проект Закону про матеріальну відповідальність військовослужбовців та деяких інших осіб, реєстр. № 7133 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Міщенко С.Г. (Горлова О.В.)

 

71. Проект Закону про внесення змін до статей 14 та 168 Податкового кодексу України щодо зарахування податку з доходів фізичних осіб по місцю знаходження виробничих підрозділів, реєстр. № 7149 (Геращенко А.Ю.)

Доповідає: Македон Ю.М. (Горлова О.В.)

 

72. Проект Закону про основні вимоги до споруд, а також умови розміщення на ринку будівельних виробів, реєстр. № 7151 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Новак Н.В. (Горлова О.В.)

 

73. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні", реєстр. № 7176 (Бригинець О.М.)

Доповідає: Іллєнко А.Ю. (Галайденко Т.В.)

 

74. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про банки і банківську діяльність" (щодо вимог до розміру статутного капіталу банку), реєстр. № 7231 (Рибалка С.В. та інші)

Доповідає: Денисенко В.І. (Лис Г.І.)

 

75. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за виготовлення та пропаганду георгіївської (гвардіївської) стрічки, реєстр. № 7244 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Ємець Л.О. (Котвицька О.О.)

 

76. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про господарські товариства", реєстр. № 7257 (Помазанов А.В.)

Доповідає: Яніцький В.П. (Лис Г.І.)

 

77. Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо порядку переміщення та оподаткування видавничої продукції, яка має виняткове походження з території держави-агресора та/або тимчасово окупованої території України та переміщується (пересилається) з території держави-агресора та/або з тимчасово окупованої території України, реєстр. № 7293 (Береза Б.Ю. та інші)

Доповідає: Голубов Д.І. (Горлова О.В.)

 

78. Проект Закону про внесення зміни до статті 32 Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей територіальної підсудності кримінальних правопорушень, вчинених в районах проведення антитерористичної операції, реєстр. № 7296 (Немиря Г.М. та інші)

Доповідає: Грановський О.М. (Котвицька О.О.)

 

79. Проект Постанови про внесення змін до Положення про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України, реєстр. № 7301 (Батенко Т.І. та інші)

Доповідає: Ємець Л.О. (Іоффе С.Б.)

 

80. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про житловий фонд соціального призначення", реєстр. № 7304 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Чуприна С.В.)

 

81. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про житловий фонд соціального призначення" щодо захисту житлових прав внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 7304-1 (Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Чуприна С.В.)

 

82. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо розміщення соціальної реклами з зображенням учасників бойових дій, волонтерів та інших осіб які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, реєстр. № 7360 (Корчинська О.А. та інші)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Горлова О.В.)

 

83. Проект Закону про внесення змін до статті 283 Сімейного кодексу України, реєстр. № 7424 (Немировський А.В. та інші)

Доповідає: Лозовой А.С. (Горлова О.В.)

        

ІІІ. Організаційні питання

 

84. Про План роботи Комітету на період роботи восьмої сесії Верховної Ради України восьмого скликання

Доповідає: Лозовой А.С. (Колісник І.В.)

 

85. Про календарний план проведення засідань Комітету і його підкомітетів на період восьмої сесії Верховної Ради України восьмого скликання

Доповідає: Лозовой А.С. (Желтова О.М.)

 

86. Про пропозиції Комітету до проекту Порядку денного восьмої сесії Верховної Ради України восьмого скликання

Доповідає: Лозовой А.С. (Колісник І.В.)

 

87. Про Звіт Комітету за період роботи сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання

Доповідає: Лозовой А.С. (Іоффе С.Б.)

 

88. Про створення робочої групи з підготовки до розгляду в другому читанні проекту Виборчого кодексу України (реєстр. № 3112-1)

Доповідає: Черненко О.М. (Іоффе С.Б.)


Різне