11 лютого 2015 року відбулось засідання Комітету з питань правової політики та правосуддя

02 березня 2015, 09:21

Проект

 

 

П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й

 

засідання Комітету Верховної Ради України з питань

правової політики та правосуддя

 

 

11 лютого 2015 року (середа)

вул. Садова, 3а, кімн. 536

час: 15:00

 

 

І. Питання, з опрацювання яких Комітет є  головним

 

1.     Проект Закону про забезпечення права на справедливий суд, реєстр. № 1656 (Президент України)

Доповідає: Князевич Р.П.

 

2.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо удосконалення засад організації та функціонування судової влади відповідно до європейських стандартів реєстр. № 1497 (Сироїд О.І., Сотник О.С., Журжій А.В., Ємець Л.О., Крулько І.І.)

Доповідає: Князевич Р.П.

 

3.     Проект Закону про внесення змін до статті 1058 Цивільного кодексу України (щодо відповідальності банку за порушення умов договору банківського вкладу (депозиту), реєстр. № 0943 (Булах В.В.) (друге читання)

Доповідає:  Шпенов Д.Ю.

 

4.     Про відкликання народного депутата України, реєстр. № 1032
(Батенко Т.І.) 

Доповідає: Черненко О.М.

 

5.     Про визнання таким, що втратив чинність Закону України 

від 6 листопада 2012 року № 5475-VI «Про всеукраїнський референдум», реєстр. № 1133 (Князевич Р.П, Черненко О.М., Кубів С.І. та інші) 

Доповідає: Черненко О.М.

 

6.     Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України "Про всеукраїнський референдум", реєстр. № 1133-1 (Крулько І.І., Ємець Л.О., Соболєв С.В. та інші) 

Доповідає: Черненко О.М.

 

7.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо умов повернення строкових депозитів), реєстр. № 1195 (Різаненко П.О., Бєлькова О.В.)

Доповідає: Шпенов Д.Ю.

 

8.     Проект Закону про внесення змін до Цивільного кодексу України щодо місця відкриття спадщини, реєстр. № 1534 (Кабінет Міністрів України) (друге читання)

Доповідає: Шпенов Д.Ю.

 

9.      Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відшкодування шкоди, завданої внаслідок недоліків товарів, робіт (послуг), реєстр. № 1730 (Алексєєв І.С., Сторожук Д.А.)

Доповідає: Шпенов Д.Ю.

 

10.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення правового регулювання гарантії, реєстр. № 1789 (Алексєєв І.С.)

Доповідає: Алексєєв І.С.

 

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є  головним

 

11.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реалізації права законодавчої ініціативи, реєстр. № 1311 (Чумак В.В. та ін.)

Доповідає: Помазанов А.В.

 

12.  Проект Закону про внесення змін до статті 6 Декрету Кабінету Міністрів України "Про державне мито" (щодо зарахування до бюджету місцевого самоврядування державного мита за вчинення нотаріальних дій з відчуження нерухомого майна за його місцем знаходженням), реєстр. № 1320 (Сольвар Р.М.)

Доповідає: Соболєв С.В.

 

13.  Проект Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо обов’язковості онлайн-трансляції відкритих засідань комітетів Верховної Ради України)”, реєстр. № 1405, (Томенко М.В.)

Доповідає: Ємець Л.О.

 

14.  Проект Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо упорядкування демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією держави”, реєстр. № 1426 (Луценко Ю.В. та ін.)

Доповідає: Ємець Л.О.

 

15.  Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо посилення кримінальної відповідальності за доведення до банкрутства кредитної спілки), реєстр. № 1518 (Каплін С.М.)

Доповідає: Помазанов А.В.

 

16.  Проект Закону України “Про внесення змін до деяких законів України (щодо забезпечення відкритості та доступу до інформації про діяльність Верховної Ради України, її комітетів та народних депутатів України)”, реєстр. № 1591 (Заліщук С.П. та ін.)

Доповідає: Ємець Л.О.

 

17.  Проект Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вступу на державну службу та службу в органах місцевого самоврядування” (щодо спрощення переходу осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на публічну службу без проведення конкурсу)”, реєстр. № 1616 (Заболотний Г.М. та Домбровський О.Г.)

Доповідає: Ємець Л.О.

 

18.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правил паркування транспортних засобів, реєстр. № 1627 (Сольвар Р.М. та Новак Н.В.).

Доповідає: Помазанов А.В.

 

 

Різне