ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ

І. Питання, з опрацювання яких Комітет є  головним

 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки" (щодо уточнення деяких положень), реєстр. № 3218 (Мусій О.С.)

Доповідає: Новак Н.В. (Ткаченко О.Л.)

 

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо здійснення парламентського контролю за діяльністю членів Кабінету Міністрів України та підстав їх звільнення з посади, реєстр. № 3308 (Ляшко О.В. та інші)

Доповідає: Новак Н.В. (Шостак І.А.)

 

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про місцеві вибори" (щодо унеможливлення не обрання депутата від територіального виборчого округа), реєстр. № 3439 (Денисенко А.П.)

Доповідає: Черненко О.М. (Желтова О.М.)

 

4. Проект Закону про внесення змін до статті 86 Закону України "Про місцеві вибори" щодо встановлення результатів виборів депутатів у багатомандатному виборчому окрузі, реєстр. № 3439-1 (Співаковський О.В.)

Доповідає: Черненко О.М. (Желтова О.М.)

 

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про місцеві вибори" щодо інформування про зареєстрованих кандидатів на відповідних місцевих виборах, реєстр. № 3636 (Супруненко О.І.)

Доповідає: Черненко О.М. (Желтова О.М.)

 


 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є  головним

 

6. Проект Закону про спеціальні режими інвестиційної та інноваційної діяльності із застосуванням принципу субсидіарності в Україні, реєстр. № 3544 (Гіршфельд А.М. та інші)

Доповідає: Іллєнко А.Ю. (Ткаченко О.Л.)

 

7. Проект Закону про захист викривачів і розкриття інформації про шкоду або загрозу суспільним інтересам, реєстр. № 4038а (Заліщук С.П. та інші)

Доповідає: Денисенко В.І. (Кошман А.В.)

 

8. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реєстрації обладнання для промислового виробництва тютюнових виробів, реєстр. № 4877 (Козаченко Л.П., Кобцев М.В.)

Доповідає: Німченко В.І. (Галайденко Т.В.)

 

9. Проект Закону про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо народної законодавчої ініціативи, реєстр. № 5196 (Різаненко П.О.)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Юр'єв С.Є.)

 

10. Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо підстав для здійснення кримінального провадження за нововиявленими обставинами), реєстр. № 5219 (Луценко І.В.)

Доповідає: Македон Ю.М. (Придибайло А.Г.)

 

11. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, реєстр. № 5314 (Геращенко А.Ю. та інші)

Доповідає: Кіссе А.І. (Придибайло А.Г.)

 

12. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо правила складання покарань та зарахування строку попереднього ув'язнення), реєстр. № 5534 (Яценко А.В.)

Доповідає: Ківалов С.В. (Сидоренко С.М.)

 

13. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про попереднє ув'язнення" щодо забезпечення безперешкодного доступу представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста до осіб, взятих під варту, реєстр. № 5574 (Паламарчук М.П. та інші)

Доповідає: Помазанов А.В. (Придибайло А.Г.)

 

14. Проект Закону про внесення зміни до статті 3 Закону України "Про судовий збір" щодо звільнення від сплати судового збору органів опіки та піклування при поданні окремих видів заяв (скарг), реєстр. № 5605 (Різаненко П.О. та інші)

Доповідає: Мельниченко В.В. (Сидоренко С.М.)

 

15. Проект Закону про внесення змін до статті 36 Кримінального кодексу України щодо визначення необхідної оборони, реєстр. № 5609 (Лапін І.О.)

Доповідає: Писаренко В.В. (Придибайло А.Г.)

 

16. Проект Закону про внесення змін до статті 36 Кримінального кодексу України щодо визначення необхідної оборони, реєстр. № 5609-1 (Луценко І.В.)

Доповідає: Писаренко В.В. (Придибайло А.Г.)

 

17. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо приведення у відповідність із Конституцією та законами України окремих положень діяльності органів досудового розслідування), реєстр. № 5662 (Македон Ю.М.)

Доповідає: Міщенко С.Г. (Придибайло А.Г.)

 

18. Проект Закону про авторське право на тексти законодавчих актів, реєстр. № 5689 (Шухевич Ю.-Б.Р.)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Тимченко Л.М.)

 

19. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо розміру допомоги при народженні дитини та порядку її виплати з метою підвищення народжуваності в Україні, реєстр. № 5709-1 (Сольвар Р.М.)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Горлова О.В.)

 

20. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо встановлення додаткових гарантій для молодих сімей з дітьми, реєстр. № 6013 (Сольвар Р.М., Яценко А.В.)

Доповідає: Яніцький В.П. (Горлова О.В.)

 

21. Проект Закону про внесення зміни до статті 101 Кримінально-виконавчого кодексу України щодо усунення дискримінаційних положень, реєстр. № 6015 (Паламарчук М.П.)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Горлова О.В.)

 

22. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний земельний кадастр" щодо порядку оскарження рішень, дій або бездіяльності у сфері ведення Державного земельного кадастру, реєстр. № 6017 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Грановський О.М. (Котвицька О.О.)

 

23. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо укладення договорів у вигляді електронного документа, реєстр. № 6028 (Демчак Р.Є. та інші)

Доповідає: Алексєєв І.С. (Лис Г.І.)

 

24. Проект Закону про внесення зміни до статті 17 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо врегулювання питання припинення органів, реєстр. № 6032 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Шевченко К.С.)

 

25. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо встановлення строку прийняття процесуального рішення прокурором під час досудового розслідування), реєстр. № 6057 (Македон Ю.М.)

Доповідає: Німченко В.І. (Придибайло А.Г.)

 

26. Проект Закону про внесення змін до статті 242 Кримінального процесуального кодексу України, реєстр. № 6070 (Соляр В.М., Луценко І.С.)

Доповідає: Голубов Д.І. (Придибайло А.Г.)

 

27. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо встановлення мінімального посадового окладу (тарифної ставки) залежно від розміру мінімальної заробітної плати), реєстр. № 6146 (Ільюк А.О.)

Доповідає: Лозовой А.С. (Галайденко Т.В.)

 

28. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо електронних петицій громадян до політичних партій, що представлені у Верховній Раді України), реєстр. № 6154 (Фельдман О.Б.)

Доповідає: Німченко В.І. (Тимченко Л.М.)

 

29. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізму реалізації права на соціальний захист фізичними особами-підприємцями та особами, що забезпечують себе роботою самостійно, реєстр. № 6165 (Помазанов А.В.)

Доповідає: Лозовой А.С. (Горлова О.В.)

 

30. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приватизації земель державних і комунальних них сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, реєстр. № 6269 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Супруненко О.І. (Горлова О.В.)

 

31. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок природного газу" щодо запровадження обліку природного газу в одиницях енергії, реєстр. № 6324 (Лопушанський А.Я.)

Доповідає: Супруненко О.І. (Горлова О.В.)

 

 Різне




Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Текстові публікації”

12 листопада 2019 15:07
16 жовтня 2019 14:05
05 вересня 2019 12:07
20 грудня 2018 17:00
11 липня 2018 14:42
20 червня 2018 15:32
13 червня 2018 20:10
07 червня 2018 14:04
21 травня 2018 17:11
18 квітня 2018 16:11