Рішення Комітету до Протоколу № 56 згідно порядку денного засідання Комітету з питань правової політики та правосуддя на 22 лютого 2017 року

Опубліковано 23 лютого 2017, о 09:22

 П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й


І. Питання, з опрацювання яких Комітет є  головним

 

1.   Проект Закону про вибори народних депутатів України, реєстр. № 1068 (Мірошниченко Ю.Р.)

Доповідає: Черненко О.М. (Желтова О.М.)

 

2.   Проект Закону про вибори народних депутатів України (за відкритими партійними списками), реєстр. № 1068-1 (Тимошенко Ю.В. та інші)

Доповідає: Черненко О.М. (Желтова О.М.)

 

3.   Проект Закону про вибори народних депутатів України, реєстр. № 1068-2 (Чумак В.В. та інші)

Доповідає: Черненко О.М. (Желтова О.М.)

 

4.   Проект Закону про всеукраїнський референдум, реєстр. № 2145а (Заліщук С.П. та інші)

Доповідає: Черненко О.М. (Шараг К.Д.)

 

5.   Проект Закону про місцевий референдум, реєстр. № 2145а-1 (Вілкул О.Ю., Шпенов Д.Ю.)

Доповідає: Черненко О.М. (Шараг К.Д.)

 

6.   Проект Закону про місцевий референдум, реєстр. № 2145а-2 (Бойко О.П. та інші)

Доповідає: Черненко О.М. (Шараг К.Д.)

 

7.   Проект Закону про місцевий референдум, реєстр. № 2145а-3 (Нестеренко В.Г.)

Доповідає: Черненко О.М. (Шараг К.Д.)

 

8.   Проект Виборчий кодекс України, реєстр. № 3112 (Писаренко В.В.)

Доповідає: Черненко О.М. (Шараг К.Д.)

 

9.   Проект Виборчий кодекс України, реєстр. № 3112-1 (Парубій А.В. та інші)

Доповідає: Черненко О.М. (Шараг К.Д.)

 

10.  Проект Постанови про звернення до Кабінету Міністрів України щодо вжиття невідкладних заходів для забезпечення відкритості та прозорості у своїй діяльності, реєстр. № 5152 (Вілкул О.Ю. та інші)

Доповідає: Новак Н.В. (Желтова О.М.)

 

11.  Проект Постанови про скасування дії Постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 304…, реєстр. № 5331 (Ляшко О.В. та інші)

Доповідає: Новак Н.В. (Шевченко К.С.)

 

12.  Проект Постанови про звернення до Кабінету Міністрів України щодо упорядкування умов оплати праці вищих посадових осіб, реєстр. № 5379 (Пинзеник В.М.)

Доповідає: Новак Н.В. (Юр'єв С.Є.)

 

13.  Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України з вимогою щодо скасування Постанови № 493 від 27 липня 2016 року…, реєстр. № 5380 (Тимошенко Ю.В.)

Доповідає: Новак Н.В. (Юр'єв С.Є.)

 

14.  Проект Постанови про ініціювання перед Вищою кваліфікаційною комісією суддів України здійснення дисциплінарного провадження щодо судді Печерського районного суду міста Києва Вовка Сергія Володимировича…, реєстр. № 4014 (Сотник О.С.)

Доповідає: Помазанов А.В. (Разогрєєв Є.А.)

 

15.  Проект Закону про внесення змін до Цивільного кодексу України (щодо конкретизації обов'язків сторін, передбачених договором транспортного експедирування), реєстр. № 2259а (Лінько Д.В.)

Доповідає: Шпенов Д.Ю. (Лис Г.І.)

 

16.  Проект Закону про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про громадські об'єднання" щодо забезпечення діяльності громадських спілок, реєстр. № 2628 (Куніцин С.В. та інші)

Доповідає: Новак Н.В. (Шараг К.Д.)

 

17.  Проект Закону про внесення змін до статті 171-1 Кодексу адміністративного судочинства України (щодо уточнення окремих положень), реєстр. № 4052 (Крулько І.І. та інші)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Кошман А.В.)

 

18.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо полегшення доступу до правосуддя внутрішньо переміщених осіб та інших категорій осіб…, реєстр. № 5183 (Тимошенко Ю.В. та інші)

Доповідає: Грановський О.М. (Кравченко О.В.)

 

19.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про політичні партії в Україні" щодо удосконалення порядку державного фінансування політичних партій, реєстр. № 5446 ( Суслова І.М. та інші)

Доповідає: Черненко О.М. (Кирилюк Т.М.)

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є  головним

 

20.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо права власності іноземних інвесторів на землю), реєстр. № 4455 (Заболотний Г.М. та інші)

Доповідає: Лозовой А.С. (Стешенко О.О.)

 

21.  Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС), реєстр. № 4615 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Соболєв С.В. (Кирилюк Т.М.)

 

22.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо негайного подолання кризової ситуації, що склалася у зв'язку із масовим знищенням полезахисних смуг, реєстр. № 4657 (Давиденко В.М. та інші)

Доповідає: Ківалов С.В. (Корнієнко-Зєнкова Н.М.)

 

23.  Проект Закону про внесення змін до розділу ІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання і протидії політичній корупції", реєстр. № 4706 (Зубач Л.Л.)

Доповідає: Денисенко В.І. (Кирилюк Т.М.)

 

24.  Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про лобізм", реєстр. № 5145 (Батенко Т.І. та інші)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Лис Г.І.)

 

25.  Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо посилення відповідальності за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), реєстр. № 5205 (Яценко А.В.)

Доповідає: Голубов Д.І. (Сидоренко С.М.)

 

26.  Проект Закону про внесення змін до статті 9 Закону України "Про Антимонопольний комітет України" щодо приведення у відповідність із Конституцією України, реєстр. № 5299 (Іваничук А.В. та інші)

Доповідає: Шпенов Д.Ю. (Шевченко К.С.)

 

27.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державне бюро розслідувань" щодо уточнення окремих положень, реєстр. № 5395 (Паламарчук М.П.)

Доповідає: Лапін І.О. (Придибайло А.Г.)

 

28.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізмів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, реєстр. № 5399 (Сугоняко О.Л. та інші)

Доповідає: Грановський О.М. (Лис Г.І.)

 

29.  Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо захисту прав власників тимчасово вилученого майна, реєстр. № 5426 (Алєксєєв С.О. та інші)

Доповідає: Лапін І.О. (Придибайло А.Г.)

 

30.  Проект Закону про правовий статус осіб, зниклих безвісти, реєстр. № 5435 (Геращенко І.В. та інші)

Доповідає: Яніцький В.П. (Котвицька О.О.)

 

31.  Проект Закону про правовий статус осіб, зниклих безвісти, реєстр. № 5435-1 (Наєм М.-М.)

Доповідає: Яніцький В.П. (Котвицька О.О.)

 

32.  Проект Закону про внесення змін до статті 12 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України", реєстр. № 5441 (Паламарчук М.П.)

Доповідає: Лозовой А.С. (Іоффе С.Б.)

 

33.  Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо недоторканності народних депутатів України), реєстр. № 5487 (Сироїд О.І. та інші)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Кирилюк Т.М.)

 

34.  Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання питання перейменування місцевих державних адміністрацій, реєстр. № 5541 (Герасимов А.В. та інші)

Доповідає: Яніцький В.П. (Шевченко К.С.)

 

35.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення способів захисту корпоративних прав учасників господарських товариств, реєстр. № 5554 (Помазанов А.В.)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Придибайло А.Г.)

 

36.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання державної підтримки багатодітним сім'ям з метою підвищення народжуваності в Україні, реєстр. № 5580 (Бахтеєва Т.Д. та інші)

Доповідає: Голубов Д.І. (Горлова О.В.)

 

37.  Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо віднесення до застрахованих осіб окремих категорій громадян, реєстр. № 5595 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Голубов Д.І. (Іоффе С.Б.)

 

38.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" (щодо встановлення обов'язкового мінімуму виплат на дітей одиноким матерям (батькам) одиноким усиновлювачам, матері (батьку) у разі смерті одного з батьків…, реєстр. № 5652 (Одарченко Ю.В.)

Доповідає: Ткачук Г.В. (Горлова О.В.)

 

39.  Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо вдосконалення механізму проведення оглядів водіїв на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів…, реєстр. № 5681 (Савчук Ю.П. та інші)

Доповідає: Міщенко С.Г. (Придибайло А.Г.)

 

40.  Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення правил та норм надання медичного допуску для набуття спеціального права, реєстр. № 5682 (Савчук Ю.П. та інші)

Доповідає: Міщенко С.Г. (Придибайло А.Г.)

 

41.  Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо вдосконалення механізму недопущення ризиків та своєчасного визначення здатності водіїв (наявності захворювань і вад) безпечно керувати транспортними засобами, реєстр. № 5683 (Савчук Ю.П. та інші)

Доповідає: Міщенко С.Г. (Придибайло А.Г.)

 

42.  Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення правил та норм отримання медичного допуску для набуття спеціального права, реєстр. № 5684 (Савчук Ю.П. та інші)

Доповідає: Міщенко С.Г. (Придибайло А.Г.)

 

43.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення охорони прав на компонування напівпровідникових виробів, реєстр. № 5694 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Стешенко О.О.)

 

44.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення правової охорони інтелектуальної (промислової) власності, реєстр. № 5699 (Кабінет Міністрів України)

Доповідає: Сидорович Р.М. (Стешенко О.О.)

 

45.  Проект Закону про внесення змін до статті 216 Кримінального кодексу України (щодо зміни підслідності незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), реєстр. № 5704 (Тимошенко Ю.В.)

Доповідає: Голуб В.В. (Придибайло А.Г.)

 

46.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо розміру допомоги при народженні дитини та порядку її виплати з метою підвищення народжуваності в Україні, реєстр. № 5709 (Бахтеєва Т.Д. та інші)

Доповідає: Агафонова Н.В. (Горлова О.В.)

 

IІІ. Контрольні повноваження

 

47.  Про Роз’яснення Комітету щодо застосування окремих положень Закону України «Про місцеві вибори», пов’язаних із статусом та оплатою праці членів виборчих комісій

Доповідач: Черненко О.М. (Шараг К.Д.)

 

 

Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку